• tel. +48 14 68 51 908

Home » Menu Główne » Polityka prywatności

Polityka prywatności


Polityka Prywatności



  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest PAINTO Paweł Pączek, ul. Floris 25b/12, 32-700 Bochnia. Z administratorem można się skontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej wysyłając list na adres: PAINTO Paweł Pączek, ul. Floris 25b/12, 32-700 Bochnia lub drogą e-mailową na adres info@painto.pl

  2. Państwa dane osobowe są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. 2016, poz. 922) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).

  3. Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić przetwarzanie Państwa danych zgodne z prawem oraz wykorzystywać je tylko i wyłącznie adekwatnie do celów jakie poniżej opisujemy oraz w czasie niezbędnym do ich osiągnięcia.

  4. Państwa dane osobowe przetwarzamy w następującym celu:

  1. udzielenia odpowiedzi składanych za pomocą naszego formularza, które jest niezbędne do zawarcia umowy lub realizacji umowy co jest zgodne z podstawą prawną tych działań

  2. wysyłania ofert oraz innych treści marketingowych i promocyjnych – zgodę na to wyrażacie podczas wysyłania formularza ze strony kontaktowej.

     

  3. Przetwarzamy następujące dane:

  • Imię i nazwisko,

  • adres e-mail,

  • Nazwa firmy

  • numer telefonu,

  • oraz ewentualnie dodatkowe dane, które podaliście dobrowolnie wypełniając formularz kontaktowy.

  1. Nie profilujemy w żaden sposób Państwa danych oraz nie zbieramy dodatkowych informacji. Adresy IP osób wchodzących na naszą stronę internetową nie są w żaden sposób wykorzystywane. Nie przekazujemy danych osobowych innym podmiotom oraz nie wysyłamy ich poza obszar Unii Europejskiej.

  2. Okres przechowywania Państwa danych uzależniony jest od czasu obsługi i korespondencji złożonego zapytania. Jeśli wynikiem naszej oferty jest brak zainteresowania z Państwa strony dane zostaną usunięte lub zachowane jeśli wyrazicie na to zgodę przetwarzane do momentu cofnięcia zgody. Jeśli nasza oferta spotka się z Państwa zainteresowaniem, Państwa dane osobowe zostaną dodane do bazy naszych klientów i przetwarzane w celu realizacji umowy.

  3. Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem..

  4. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, osoba której dane dotyczą ma prawo wnieść skargę do Generalnego Inspektora Ochrony danych Osobowych (po 25 maja 2018 r. – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

  5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak podanie oznaczonych danych osobowych jest warunkiem przesłania odpowiedzi na Państwa zapytanie, natomiast konsekwencją ich niepodania będzie brak możliwości kontaktu z naszej strony.

 

Brak dokumentów do wyświetlenia.